Gå til indhold

Om okportalen

Her kan du læse om OK-Portalen

okportal.dk indeholder en komplet samling af de overenskomster og aftaler m.v., der gælder i regionerne på løn- og personaleområdet samt praksisområdet. Portalen er frit tilgængelig for alle og bliver løbende opdateret.

Overenskomster og aftaler mv. indgås mellem Regionernes Lønnings- og Takstnævn (RLTN) og de forhandlingsberettigede organisationer.

På OK-Portalen har du mulighed for at fremsøge alle overenskomster, aftaler, cirkulærer, løntabeller, takster m.m. på henholdsvis løn- og praksisområdet. Desuden har du mulighed for at fremsøge nyheder/informationsskrivelser.

Du kan tilmelde dig OK-Portalens nyhedsbreve ved at oprette en profil. Her skal du angive en mailadresse, navn og en adgangskode. Herefter har du mulighed for at tilmelde dig forskellige emneområder. Du vil modtage mails på de emneområder, du er tilmeldt.

Du kan løbende tilføje og slette tilmeldte emneområder under din profil. Ved glemt adgangskode under login, har du mulighed for at få nulstillet din adgangskode. Ved nulstilling vil du få tilsendt en mail med et link, hvor du kan angive en ny adgangskode.

Ved oprettelse af profil får du samtidig mulighed for at tilknytte fremsøgte dokumenter til favoritter. Når du skal se dine dokumenter under favoritter, logger du dig på med din emailadresse og adgangskode.

Alle opdateringer (nyhedsbreve) vil også kunne fremsøges på okportal.dk uden en oprettet profil.

Ved dokumentsøgning har man mulighed for at kopiere link til dokumenter.

Dokumenter kan uden oprettet profil

• fremsøges numerisk, på søgeord, under seneste opdateringer eller via sine tilknyttede favoritter,
• udskrives eller gemmes i eget system.

I takt med indgåelse af nye overenskomster m.v. vil de hidtidige blive overført til et historisk arkiv. Disse dokumenter kan på samme måde som aktive dokumenter fremsøges, udskrives, gemmes m.v.

Danske Regioner forpligter sig til at gøre webstedet http://www.okportal.dk tilgængeligt, jf. ”Lov om tilgængelighed af offentlige organers websteder og mobilapplikationer”. Har du behov for at få et eller flere dokumenter tilgængeliggjort, eller har andre spørgsmål, kan der rettes henvendelse til nedenstående kontaktpersoner.


Kontakt:
Løn- og personaleområdet:
Tina Underbjerg


Praksisområdet:
Pia Lund Lunøe


Mail: ok-portal@regioner.dk